Booncover voor iPad Air 2

Mijn vorige iPads had ik Verpakt in een zaak van Apple. Een smart cover of Smart Case.

Met de gewijzigde vormgeving van de iPad Air 2, en daarvoor had ik een iPad 4, niet meer passen in mijn oude gevallen. En dus heb ik de iPad een keer onbeschermd, als ik niet klaar was voor een goede 70 € voor een ander Smart Case.

Eigenlijk ben ik er ook graag gebruik van Apple-apparaten, zonder een Case/hoes, omdat, daarom, het Ontwerp en de engineering van de kunst beter uit de verf komen. Echter, het heeft ons geërgerd is het ontbreken van een set-up functie. Dan hadden we Sleutelen altijd, als we willen kijken naar een andere aflevering van Californication op de iPad.

Want het kwam net op het juiste moment, hebben we ontvangen van reboon de vraag of we willen testen uw Zaak. De booncover we hebben nu een paar weken in gebruik en zijn zeer tevreden.

De booncover

De speciale functie van de booncover is de flexibiliteit die zij ontvangt door het gebruik van “boon”. De “boon” is het verbindingsstuk tussen de schelp en de Tablet. Met vacuüm en klittenband technologie boon verbindt “” de Tablet met de case. De vacuüm kant aansprakelijk eikel viel, en stevig aan alle gladde oppervlakken en kunnen vaak wilt verwijderen en opnieuw bevestigen.

 

Wanneer booncover twee boons. Men verbindt een shell en Tablet. En met de tweede kunt u vervolgens de zaak van alle gladde waar u wilt.

Mijn huidige toepassing was in de keuken, waar heb ik gemonteerd op de iPad op een comfortabele hoogte tijdens het bakken.

Deze slideshow heeft JavaScript.

Mijn booncover kwam in de kleur zwart. De buitenste oppervlakken zijn antraciet en de binnenste oppervlakken vorm met turquoise, een mooi contrast.

De sluiting van het deksel met een magneet.

Conclusie

Ik hou van de flexibiliteit die de booncover. Door de vacuüm-en haak-en-loop-technologie er zijn duizend manieren, hoe los ik mijn iPad en wilt opzetten. Alleen voor de Positie in het Landschap modus voor het typen op het toetsenbord die ik heb gevonden tot nu toe is nog steeds niet een goede instelling. Maar ik zal het nog eens te proberen.

De kwaliteit van de dekking is van hoge kwaliteit. Het Klimmen eenheden zijn zeer goed genaaid en houd deze ingedrukt als u trek hard aan. Wat is deels noodzakelijk, zodat het Klittenband kan worden losgekoppeld.

Zowel de vacuum aansluiting en het Klittenband houdt de bom te planten, dus die plaats ik geen zorgen had de iPad op de muur.

Helaas, het automatisch niet is Gemaakt om Te werken met de Klep aan/uit functie van de iPad direct wanneer u de klep Opent. Niet had, om te beginnen, ik wennen aan het feit dat de iPad in-of uitgeschakeld, wanneer ik opende het Deksel en sluiting.

Heel mij niet, dat zie je op de buitenste randen, zoals de iPad en Klep met elkaar verbonden zijn. Dit ziet er zeer elegant.

Voor Meer Use Cases

In de badkamer, In de auto, Op het Bureau

De booncover het is verkrijgbaar in 3 verschillende maten en 4 verschillende kleuren.

Geef een reactie