Orale kanker, plaveiselcelcarcinoom, halsklierdissectie in foto ‘ s

Presentatie van de Blogs van Eric Warman, in wie hij zijn weg uit de diagnose van de kanker van de mond op het vooronderzoek tot aan de OP-en de dagen die volgden, gedocumenteerd.

Ongeveer een jaar geleden publiceerde ik een artikel met Video ‘ s van de tracheostomie hier, wat ik had geschreven in het kader van mijn voorbereiding op de praktische proef. Het idee hierachter was dat als u en ik hebben een grafische weergave van de verschillende ziektebeelden en de medische interventie, het inzicht en de professionele behandeling is aanzienlijk verbeterd.

Hoewel ik wel mijn examen op een KNO-Station, waar patiënten met verschillende carcinomen hebben verzorgd, maar ik was nog nooit in één van de interventies, zoals de halsklierdissectie in de OP.

Enige tijd geleden vond ik op het Blog en flickr-Account van Eric Warman, in wie hij zijn weg uit de diagnose van de kanker van de mond op het vooronderzoek tot aan de OP-en de dagen die volgden, gedocumenteerd.

De afbeeldingen ook foto ‘ s van de werkelijke OPERATIE en tijdens de halsklierdissectie, het zijn niet zonder.

Eric waarschuwt ook:

Dit volgende deel zal worden met de werkelijke operatie als genomen door een aantal van de Dr ‘ s tijdens de procedure. Dit zijn mooie grafische afbeeldingen, dus alles wat ik kan zeggen is te bekijken op uw eigen risico. Voor mij heb ik te bespreken en tonen van de waarheid van de zaken zoals ze zijn mij overkomen.

Op Dec 17, op ongeveer 5:30 een. m. Dat ik in het ziekenhuis met mijn eigen home grown kaak voor de laatste keer. Ik had een goede geesten gaan in en was klaar om de show te krijgen op de weg.

Ik vind het interessant in zijn beschrijvingen, omdat ze licht werpen op voor mij als een Verzorger te gaan naar de andere pagina en weergeven van:

Zijn ervaring met de transurethrale blaas katheter:

Met dit verwijderd, wat is vreemd genoeg, maar vrij snel. Hebben om deze terug te plaatsen, want ik had een liter van plassen en niet meer verder kon, dat de aangezogen kont. De wijze van beschrijven van de invoeging van dit gaat iets als dit. Stel je rijdt je auto op een bochtige weg, waar op elke beurt je bang in een boom. Wacht, misschien is dat niet een goede beschrijving, maar ik ben niet bewerken het nu het uit is er leven in het wild. Met elke draai van die tijden gebied niet goed voelen, veel minder op het einde, wanneer het is ingevoerd in de blaas. Na de reactivering van dat mechanisme, voelde ik me veel beter, alleen hebben die van korte duur door het feit dat het weer verwijderd wordt. Weer de verpleegster deed dit als geen big deal la la la la dee la dee la dee laaaaa. Ik begrijp er niets van, maar zeer dankbaar voor de manier waarop ze werden tijdens dit.

Of het eigen idee van de tracheostomie en de tracheotomiecanule:

Dr Kanon verwijderd van de trach van mijn nek op een dag maken veel angst voor mij. Ik om wat voor reden afgebeeld een perfect gat in mijn nek niet de horizontale spleet die was er. Dus niet alleen het verwijderen van de hechtingen zat mij niet lekker, maar het idee van een brede, open perfecte cirkel met een gat in mijn nek open voor de hele buitenwereld. Toen Dr. Kanon verwijderd zag ik de bloederige stukjes aan de onderkant intensivering van al mijn “holy hell schiet deze omhoog en stop prikken op mij” geest frame. Ik kon spreken met het in na een paar dagen, maar het was moeilijk om te doen. Wanneer het is verwijderd mijn nek wat is bedekt met gauss en tape. Op het moment dat het koelbloedig me denken weer van deze volmaakte gat in mijn nek, alleen bedekt door een doek en tape. Toen ik wilde om te praten na het verwijderen moest ik oefen druk uit op dit wond, zodat de lucht kan effectief activeren van mijn stem vak te spreken. Ik heb nooit gekeken naar het tijdens mijn verblijf in het ziekenhuis was er net iets over dat ik niet wil zien. Nogmaals mijn verbeelding de betere van mij op die ene.

Link naar de Blog: http://hapshaw.com/thelife/?cat=13&paged=5

  • Deel Een – ZOEKEN
  • Deel Twee – DE OPERATIE
  • Deel Drie – de ICU EN HERSTEL

Link naar de flickr-Account

Foto van Hapshaw onder een Creative Commons licentie.

Geef een reactie