Op weg naar de halve marathon

Ik begon te lopen. Het begin is al een paar maanden, maar dat maakt niet uit.

En zoals het is, ik heb begaan, natuurlijk, direct de eerste beginnersfout: ik was de eerste Keer uit, anders slechts een paar kilometer verstreken op de loopband, ik had de verkeerde schoenen en ik was het overdrijven van het grove. Zonder afstand-training, kreeg ik direct een run van ongeveer 14 kilometer en het heeft mijn knie iets slecht.

Na deze lange termijn, alleen loopt tot circa 3 kilometer mogelijk, tot dan, de knie is pijnlijk ontdekt.

Dus, ik roeide een klein eerste. Heb zelf goede loopschoenen en hebben mij op de hoogte over mijn symptomen. Alles wees op “Runner’ s Knee”, echter, afspraak bij de sportartsen. Tot de afspraak, wacht ongeveer 3 weken, lamgsames Lopen tot de pijn optreedt en serieus Stretching (vooral de IT-Groepen) en statische versterkende oefeningen voor de benen begonnen.

De diagnose van de “Runner’ s Knee” is bevestigd bij de dokter bezoeken en iets ernstigs kon worden uitgesloten dankzij de x-ray beeld.

Sindsdien was ik in staat om mijn afstand meer en meer en vandaag sloeg ik het 16 km punt. Voor mij, een nieuwe track record.

Ik heb niet genoeg tijd voor een afstand lopen, ik train op het moment dat de snelheid voor de 5-Kilometer lange route, die ik goed kan doen in het kader van 30 minuten.

Ik train met de Nike-Plus-GPS-App.

Je hebt nog tips voor het starten in de sport van het runnen?

Geef een reactie