Op mijn pols: de fitness-tracker, UP24 wee …


Inleiding

Na de Test, de bloeddruk meten device met een Bluetooth verbinding met de iPhone, Withings, gaat u verder met de volgende Gadget die het verzamelen van informatie over mijn lichaam en een Smartphone-App.

Voor meer dan een week, de fitness-tracker, UP24 door Jawbone op mijn pols, met korte onderbrekingen voor 24 uur per dag.

De armband ingelogd bent mijn bewegingen en mijn slaap, gedrag geeft mij een samenvatting van mijn dagelijks leven en mijn slaap en herinnert me eraan dat als ik ben inactief te lang of don ‘ t Wake me up op een slimme tijd, als ik in een diepe slaap fase. Maar daarover later meer…

Omvang van de levering

Jawbone UP24

De inhoud van de omvang van de levering is zeer beheersbaar: de armband UP24, een USB-Adapter voor het Opladen en een handleiding voor de eerste stappen te zetten. Dat is het. Leuke Feature is de verpakking: u kunt direct testen op de verpakking, of de armband size fits. Voor Online bestellingen is er ook een formaat Gids voor je om af te Drukken.

Uiterlijk/Design

Mijn armband kwam in de kleur Zwart Onyx. Er zijn ook Rode, Groene (Citroen-Limoen), Oranje (Persimmon) en Pink (Roze Koraal).

Zoals je kunt zien op de foto ‘ s, de armband heeft een lichte golf/curve Textuur, die ziet er zeer chique en goed voelt. De Band is eenvoudig op de pols te beveiligen door het maken van het licht gebogen, Ja het is zo flexibel, en is ook een van de activiteiten, stabiel zitten.

Aan de ene kant, chroom gekleurde essay met Kaakbot Impressum, die zit op een 2,5-Jack, om de Band op te laden. Aan de andere kant, de band eindigt met een chroom-kleurige graad, die fungeert als een knop waarmee de Band kan gebruiken.

Functies

Wat de Up24? Als je dragen om uw pols, telt de hele dag aan het volgen van de stappen die men maakt, en in de nacht aangemeld slapen.

Stap teller:

De Up24 telt stappen en stuurt de verzamelde gegevens naar de App. In deze zie je een mooie grafiek van hoeveel stappen je hebt gedaan de hele dag. U kunt ook waarschuwingen instellen, die op de hoogte, als, bijvoorbeeld, reeds in 2000 stappen, of als u niet voor te lang. U kunt ook een dagelijkse stap doel: ik heb mijn doel van 10.000 stappen, en krijgen aan het eind van de dag, en in mijn Tijdlijn een percentage van het Overzicht, en of ik mijn doel bereikt, overschreden of onderschreden.

Het feit dat de armband is altijd verbonden via Bluetooth met de iPhone, de gegevens in de App altijd up-to-date.

Overzicht van de laatste activiteiten zonsopgang, zonsondergang, stappen en slapen in een oogopslag doelstelling voldaan? En handige tips die relevant zijn voor de huidige Trends en activiteiten kunnen worden ingesteld

Slaap monitoring:

Door een langere druk op de knop op het uiteinde van de armband, over te schakelen naar de slaapstand. De Band begint te trillen, en het wordt kort weergegeven op een kleine groene maan op de Band. Om de controle van de Status van de armband is slechts een klik van de knop, en het zal worden weergegeven op de maan voor het slapen toezicht of de zon voor de activiteit en stap monitoring.

Goed gedrag is om te worden Verbonden met een Overzicht van een nacht om te worden beloond

In de slaapstand staat, is de Up24 tracks je slaap en bereidt de verzamelde gegevens in een levendige slaap log. Lengte van lichte en diepe slaap, hoe lang het duurde om in slaap te vallen, hoe vaak je moest in de nacht. Zo krijgt men een goed Overzicht van de persoonlijke slaapgewoonten, dat merkte bijvoorbeeld slechte gewoonten (te korte slaap, onregelmatige slaaptijden, enz.) en actief kunt wijzigen.

Smart Alarm:

Sinds de UP24 weet wanneer men in een diepe slaap fase, en wanneer in een lichte slaap Wakker van een intelligent. Dit betekent dat als er een alarm tijd en een periode waarin u wilt worden gewekt voor de laatste Wake-up tijd. Het is in deze periode van bijvoorbeeld 30 minuten voor 6 uur in de ochtend in een lichte slaap fase, zodat de Band begint te trillen en word een nog steeds en stil.

Deze Functie is denk ik ook geweldig op de UP24, want de Stand is het makkelijker en kan je Wakker stil en zacht, waarbij de partner of de partner in het bed, voor een ongestoorde nachtrust.

Instellingen met betrekking tot de Band: wekker, alarmen, enz. toegang tot de gegevens van de

De Smart Alarm en andere instellingen die betrekking hebben op de Band, kunt u eenvoudig gebruik maken van de App. Daar zie je de huidige batterij van de band.

Up24 met Apple Gezondheid

Slaap analyse en stappen in de Apple Gezondheid

Jawbone was erg enthousiast en had dezelfde ondersteunt vanaf het begin, Apple Gezondheid, nadat het werd geopend door Apple in iOS-8.

De steun lijkt dat de App stuurt de verzamelde gegevens (steps & slapen inloggen) op “Gezondheid”, evenals de gegevens van “Gezondheid”, en leest, en in zijn Overzicht van de geïntegreerde. Het is dus mogelijk gebruik te maken van, bijvoorbeeld, de Jawbone App ook zonder een armband, als u kunt, bijvoorbeeld, de stappen van de iPhone. Dit is mogelijk vanaf de iPhone 5s, die de M8 Sensor is geïnstalleerd, de graven stappen.

De Overdracht van de verzamelde gegevens van “Gezondheid” biedt het voordeel, dat men er vindt, dan is het verzamelen van de data van alle Fitness-Apps: slaap log en stappen naar de UP24, bloeddruk en hartslag, bijvoorbeeld de Withings bloeddruk meten apparaat en gewicht door middel van handmatige invoer.

Overzicht van de Apple Gezondheid bronnen in het Apple-Gezondheid

Conclusie

In mijn Test nu zo ver, over 3 weken, ik heb gebruikt met volledig naar de UP24 op mijn pols en behalve voor een korte vakantie aan het Opladen was er voor 24 uur.

De prijs van de band ligt op 129 €. Dit, echter, een reguliere en een fitness-tracker, de Software is ook voortdurend in ontwikkeling gedacht. Alleen tijdens mijn test periode, de Integratie van Apple Gezondheid werd toegevoegd, en het was een Firmware-Update uitgebracht, dient de levensduur van de batterij verlengd van 7 dagen tot 14 dagen. Dus, de UP24 alle 14 dagen de tijd om het huidige en het opladen is ook slechts een paar uur (of helemaal niet).

Ik ben niet erg blij met de UP24, omdat het ingrijpt in het dagelijks leven en doet wat het belooft. De Band biedt een zinvolle Feedback over mijn persoonlijke Levensstijl en biedt mij met relevante tips om te verbeteren. Zelfs als ik denk dat mijn stijl van leven is niet zo slecht, dus ik vind het goed, als ik de UP24 geven, als ik een dag alleen 2000 stappen, want ik zit de hele dag in de voorkant van de Mac en op mijn Blog schroef.

Mijn persoonlijke Top-Functie is de smart alarm, dat brengt mij op het gewenste moment, in de juiste fase van de slaap door Trillingen van het bed.

Beelden

Deze slideshow heeft JavaScript.

Geef een reactie