Parasieten in de familie Pharmama

Junior gaat eenmaal per week in de ochtend in het bos spel groep. Ik denk dat dit een enorme kans om het brengen van het kind naar de natuur een stukje dichterbij – niet veel van de kinderen van het bos spel group vandaag de dag in contact komen met de elementen (in vrijwel alle weersomstandigheden met uitzondering van storm) om meer te leren over de seizoenen en de groei en het verval van de planten. Dicht bij de actie, om zo te spreken. U kunt koken en eten, zelfs in het bos. Dit alles zonder de ouders te zien krijgen van hun nakomelingen.

Meestal van boven naar beneden en vuil, maar zeer tevreden.

Het betekent een verandering van kleding en er goed uitzien. Bij ons zijn er in tikken en op het Moment dat ze zijn zelfs nog meer verbazingwekkend.

Deze keer vond ik er een op zijn rug, en ik was op zoek naar meer van een achter-het-oor in het haar. Nadat ik verwijderd, ik zocht de Rest van zijn haar. Grondig.

Een ander vink vond ik. (Ah, ik bijt terug) … wusselte iets anders heel snel. Niet snel genoeg, ik pakte de bleke klein dier met de pincet en keek naar mijn vissen een beetje meer.

Dit is … is het niet? Een Luis.

Aaahh! Waar kom Je vandaan?

Ik herinner me (nu) dat Junior in de laatste tijd (ongeveer 1 week?) vaker op de achterkant van het hoofd krabde. Echter, ik heb gekeken en er niets gezien. Geen huidirritatie en geen luizen.

Hoe dan ook, ik ben nu op zoek in meer detail. In het normale geval – als om mij in de apotheek, een moeder en kind afgebeeld met een vermoeden van luizen, ik heb gezien dat het meestal dezelfde paar eieren. De luizen zelf, ziet men nauwelijks. In het onderzoek van de Junioren plukje van enige klasse 4 van de kleine eitjes vallen op mij, ik verwijder de dezelfde, en crush (het zijn persistente, kleven aan de haren als gelijmd en plet ze met de hulp van een pincet).

Zelf had ik tot nu toe nooit luizen.

Maar nu … ik ben er niet zo zeker van. In de avond, Junior en ik heb altijd de stekker van de hoofden was, als we iets lezen, of op de iPad en samen iets spelen. Het jeukt ook van mij? Ja – maar als ze luizen of mijn verbeelding?

Ik krijg op dezelfde dag een Luis en alle samen maken we de luizen uit te roeien.

Mijn man zal wassen en wijzigen van alle lakens en Hoezen voor de kussens op de Bank. De jurken van de dag omwille van de veiligheid, alle in de Wasserij. Max zal worden verboden voor een paar dagen in de Garage … en Junior en ik krijg de luizen behandeling Shampoo, het uitkammen van (nog meer kammen) met de luis kam, spoelt, dan is het hetzelfde met mij. En opnieuw kam het door met de luizen kam.

Ik was eigenlijk een bug in mij. En over 3 luizen en 15 eieren voor Junior.

Brrrr. Mijn Teddybeer had deze keer niets.

En morgen in de Tagi, en vraag ik of ze hebben het niet aan ons doorgegeven als iets.

Als je niet weet dat het nog niet (omdat de dieren zijn heel veilig uit de Tagi) – ik adviseer de ouders om te informeren, want als de beestjes overleven in het geval van een kind op het hoofd, nou, dan hebben we weer het Probleem.

Het verhaal zal hopelijk blijven.

Geef een reactie