Review: Outline – OneNote-Lezer voor Mac

Review op de Mac App Omtrek, die open kunnen Microsoft OneNote documenten op de Mac.

In mijn artikel “De iPad in de Uni” ik heb al gemeld dat ik gebruik voor mijn notities op de iPad, het programma Contour+. Zelfs als ik het niet nodig de functionaliteit, het kan openen in Microsoft OneNote documenten, en het gebruik. Ik gebruik de App als een pure notitie App, omdat het voor mij de aard van de te sorteren in boeken, hoofdstukken en pagina ‘ s leuk te vinden, en de verwerking van de mogelijkheden zijn divers.

Overzicht documenten op de iPad en op de Mac

Tot op heden is er geen manier was om open OneNote-documenten op de Mac. Dit is nu mogelijk met de Outline-App voor de Mac.

Interessant voor mij is de App, want ik kan nu open mijn gemaakte Schetsen en notebooks op de Mac, en de gemaakte opmerkingen van daaruit kunnen verwerken.

Overzicht van de bestaande notebooks

Tot nu toe, het is niet alleen een proces verder, aangezien de verwerking van de tot nu toe is het nog steeds mogelijk. Het is pure Reader for OneNote/Overzicht documenten, maar de Edit-functie moet volgen.

Ik gebruik voor het synchroniseren van de notebooks met Dropbox. De functie moet u deze activeren op de iPad-Outline-App (lange druk op de notebook, en klik vervolgens onder “Delen” in de Dropbox, en er is een gewenste Volgorde in de select). Dan in de Mac App in de “Notebook” in de geselecteerde map in Dropbox, en selecteert u de Notebook wordt weergegeven om te bekijken, met inbegrip van de opmaak, secties, etc.

iPad App: de sync werkt via Dropbox

Net als op de iPad, de zoekfunctie werkt op alle notebooks, en dus wordt de Verwijzing naar de children ‘ s game.

De functie zoeken in het Overzicht

Outline+ App voor de iPad:

Download de QR-Code Outline – grote notes “à la OneNote” ontwikkelaar: Gorillized prijs: 14,99 €+

    Overzicht van de nieuwe e-Reader te Openen van de notebooks op de Mac:

    Download de QR-Code Overzicht, notities, Lokale opslag en Cloud developer: Gorillized prijs: 39,99 €

      Geef een reactie