Wat was er aan de hand vandaag, dus…

Vandaag was ik zo overtuigd dat ik te laat was voor de dienst die ik niet eens kijken, vooral op mijn abonnement en ik ben, natuurlijk, en niet op de hoogte zijn van de te late dienst waar ik dan leren die ik moet eigenlijk komen aan het begin van de service. Ups… tja, dat gebeurt er, hopelijk, alleen een keer en nooit weer. Het was van mij afgenomen, te slecht, en ik was het nemen van de late shift.

Wat ik deed, want vandaag is alles gedaan: spuitomruil en naald schoonmaken bij een patiënt met een Tracheostoma. Toediening van sondevoeding en medicijnen als Bolus via de PEG. Opstellen van verschillende ik. v. medicijnen (Zofran, Fortecortin, Vomex), en van Heparine. Een aantal van de bloedsuiker (BZ)-metingen met inbegrip van de peak waarde van 455 mg/dl. Meerdere Insuline-Injecties (Actrapide & Actraphane). Dressing wijzigen van een Sheldon katheter (Centraal veneuze toegang).

Dus, dit is gewoon een losse verzameling van dingen die ik heb gemaakt vandaag op het Station.

Als u vragen hebt vraag 🙂 Voor verdere details, ik ben te moe nu.

Geef een reactie