Grote specerijen uit herbaria en checklist plantennamen

Ik hou van koken heel veel. En het behoren tot een goede keuken, goede kruiden en specerijen, natuurlijk. Op verzoek heb ik ontvangen van de vennootschap herbaria en checklist plantennamen een paar voorbeelden uit hun assortiment ik zou graag aan u voorstellen.

Al in mijn assortiment is de kruidenmengsels “pumpkin king”, en de salade kruiden – “Boeddha’ s buik.

De speciale functie van de spice uit herbaria en checklist plantennamen uw smaak en kwaliteit, die invloed op mijn mening. Zoals je kunt zien op de foto ‘ s, alle kruiden, een Bio-keurmerk. Veel van de kruiden uit de Basic serie zullen nog strenger Bioland seal.

Pompoen Koning

Sinds ik heb om te koken begon met een pompoen, doet dit niet mengen met kokos, gember, komijn, en vanille (en andere kruiden), het geeft de pompoen gerecht zijn speciaal tintje.

Getest in de tussentijd ook venkel en vonden het goed!

Boeddha ‘ s Buik

Is gewoon besprenkeld over de salade: maakt door pinda ‘ s en sesam-aandelen een iets Aziatische smaak.

Het maakt ook een heerlijke pasta salade.

De kruiden die ik heb gekregen van herbaria en checklist plantennamen, hebben een duidelijk komst, het karakter en past precies om het nu, het begin van de winter:

Donker Bank

Een kruidenmix voor chocolade en koffie. De mix bevat cacao bonen, geroosterd maanzaad en Kardemom, nootmuskaat en kruidnagel.

Tot nu toe, ik heb geprobeerd het mengsel op en in de koffie: erg lekker. En voor het Verfijnen van een Linzer taarten recept kwam ze tot nu toe in gebruik.

Warme Appelcider

Tot nu toe, is het nog niet geprobeerd, maar ik ben op zoek naar het. Met het mengsel het is mogelijk om te kook alcoholvrije glühwein Alternatief, voor te bereiden: 1 eetlepel van “Hot Apple Cider” met 0,5 liter appelsap en je bent klaar.

Groot is de Mini-mills zijn een keer met de vanille suiker en pure vanille. De vanille peulen van de molen komt uit Madagascar en ik heb geprobeerd in een lange tijd zo heerlijke vanille.

En de conclusie van een peper specialiteit: Wild lange peper, uit de spice molen. Deze Peper komt uit India en is bekend voor zijn fijne aroma van cacao chocolade peper”. Hij heeft een zeer zachte kruidige Nota en een meer aardse karakter.

Zo, die is nog steeds op zoek naar een nuttig geschenk, moet je rond te kijken in het assortiment van herbaria en checklist plantennamen – u zult het zeker vinden.

Op mijn verlanglijstje voor de Kerst, een paar van kruidenmixen, omdat ik ook nog steeds niet door alle door ben.

  • http://www.herbaria.com/
  • Herbaria en checklist plantennamen kruiden Paradijs op Facebook

Geef een reactie