Hoe komt het dat je alleen op prijs?

Opnieuw en opnieuw hebben we in de apotheek discussies over de prijs van de producten. Dit geldt niet voor alles, maar: Ja, Zwitserland is duur. Sorry dat ook. Ja, ik begrijp, als je naar de andere kant van de grens goedkoper, dat u wilt krijgen de voorkeur. Dit is uw beslissing. Dank u wel voor zijn met ons.

En achter gesloten deuren, ik irriteer me over. Omdat – ik kan het niet helpen dat dit zo is, zelfs als de (resoneert vaak onuitgesproken).

Slechts één voorbeeld: Als u naar een grote markt in Duitsland kwam ik op dit:

Weleda duindoorn douche gel (en dat vind ik, door de manier, smaakt echt geweldig). Weleda ag, een Zwitsers bedrijf, antroposofische Achtergrond, maar nog steeds leuke make-up producten. In Duitsland, je zal geen strijd meer, blijkbaar, iets dat verrast me – dit is een echt lage prijs! Hoe om dit te rechtvaardigen? Ik zou liever hebben ingepakt, de mate van allemaal.

Waarom? Bekijkt U hier:

Dit is onze compilatie van de apotheek. Opmerking de verkoop prijs: CHF 13.90 – 11.33 Euro. Koop prijs: CHF 8.58 – 7 Euro ! Ik koop het dus vanuit onze groothandel (of van Weleda, opnieuw: een Zwitsers bedrijf!) duurder dan de kostprijs in Duitsland aan de eindgebruiker.

De manier waarop het is.

(Nee, natuurlijk, het is helemaal NIET het geval is, maar wel zo veel dat ik niet kan uitleggen begrijpelijk. Het is niet alleen de Verschillen van de munt en van de levensstandaard. Er is ook geen aanwijzing gaat over de grens shoppen – denk aan de kleine winkels hier, en gaan als ze het al doen, en zoals je zei, de Prijsstelling is vaak niet de schuld van die).

Geef een reactie