Met elke afzonderlijke set van

Vrouw Zuur de apotheek komt op hetzelfde ogenblik als een andere klant. Ik weet het al klant en ik heb gewaarschuwd, maar het was vandaag wel erg slecht. De vrouw is Zuur, zoals de Naam al zegt … zuur. Het maakt je ook in de positie van de rest een gezicht alsof ze net had gebeten in een citroen, zoals de Amerikanen zeggen Catbutt gezicht. Het is moeilijk. Ik weet niet hoe je dat kunt doen, maar … het boeit me. Met elk woord dat ze zegt.

Het begint wanneer ik (vriendelijk, lachend) je gaat om te besteden om te werken. Bent u niet samen met andere klanten in de apotheek, en mijn collega, die stond voor de deur, nam hem mee … welke vrouw past Zuur. Als ik kon op de gezichtsuitdrukking en de ongeduldige wuivende Hand herkennen, ze was van mening dat ze voor het eerst kwam. De twee werden op hetzelfde moment, en het is direct links na de ingang, terwijl hij weg is, en dus de eerste van mijn collega werd geserveerd en ik had om de weg naar haar voorkant.

Let op: Ja, mijn collega wilde niet te nemen – het is al gebeurd dat een vrouw heeft een Zure zei tot haar: “Is er niemand anders die hier zou kunnen mij te dienen?” Of gezegd: ik wil niet.

Dus kom ik tot de reeds aangezuurde klant aan de voorzijde (aan de voorkant).

Ik: “Grüetzi!”

“Balsem” is het gooien op mij – zonder Grüetzi of Goede dag. “Wat is dat voor?” En als een PostScript, “veel van Melissa-thee.”

Pharmama: “Dit is een kalmerende en anti-krampachtige met gastro-intestinale klachten.”

Mevrouw Taart: “Dit is niet tegen een opgeblazen gevoel?!”

Ik weet niet hoe ze het doet, maar het geluid direct van een beschuldiging.

Pharmama: “Nou, indirect, maar voor gas en een opgeblazen gevoel venkel zou worden bes…”

Vrouw Zuur: “ik heb al geprobeerd. Goed is niets. Heb Je Arnica Zalf?”

Pharmama: een beetje verbaasd als je snel een onderwerp te veranderen: “Ja.”

Mevrouw Zuur (ironisch genoeg verrast klinkende): “Oh, heb je.?”

Pharmama: “Ja, wacht even, ik zal het je laten zien.”

Ik krijg de zalf van Weleda in 2 maten

De vrouw Zuur: “Oh. Weleda.” Het klinkt eigenlijk vernederend. “Hebt u geen andere?”

Pharmama: “niet Hier, ik kan bestellen van de …”

Vrouw Zuur: “nee, het is oké. Ik neem de kleine, ik moet het proberen. Hoe veel is die?”

We gaan naar de kassa.

Pharmama: “De kracht van 12.90.-…”

Mevrouw Taart: “Wiiieeviieeel? Grmmpf.”

Ze begint te tellen van het geld

Ik (terwijl): “tegen blauwe plekken, kneuzingen en blauwe plekken, aarzel dan niet toepassen op open wonden.”

(Ze wilden Info van mij. Ze kan het hebben.)

Vrouw Zuur: “En De Pijn.”

Pharmama: “nee, dat is niet tegen de pijn.”

Mevrouw Taart: “Mijn dochter heeft me aanbevolen. Dus, niet voor de pijn?”

Pharmama: “Nee.”

Vrouw Zuur: “Dan zal ik u niet. (Ze kijkt over mijn schouder) Wat heb je te WRIJVEN tegen de pijn? … (en zonder te wachten) … ah – Voltaren, natuurlijk.”

Pharmama: “Voltaren zou het een mogelijkheid, of …”

Mevrouw Taart: “Wat is dat daar beneden?”

Pharmama: “Het zijn Voltaren tabletten …”

Vrouw Zuur: “nee, niet willen tabletten, ik… heb je geen patroon van Voltaren?”

Pharmama: “ik kijk wat ik heb … nee, het spijt me. Op het Moment heb ik alleen nog de patronen uit het Perskindol te WRIJVEN tegen de pijn.”

Mevrouw Taart: “Grrmpf. Dan zal ik nemen.”

Het patroon neemt en gaat weer. Zuur, zoals altijd.

Dat is eigenlijk bijna grappig, hoe ze erin slaagt om met elke set van streek. Een waar stukje kunst. Omdat we niet alles Van de beschuldigende kijken, want het was de eerste die werd geserveerd op mij … en dan niet luisteren naar / opnieuw verbinding maken (Ja, er zijn andere dingen tegen een opgeblazen gevoel of pijn te WRIJVEN), anzutönen verrast dat we iets op voorraad is, om te klagen over de prijs, vraag patroon, zelfs als men koopt niets … en uw Algemene ontevredenheid die ze uitstraalt.

Iets vroeg in de Ochtend en ik moet na een beetje tijd om te herstellen van me te ontspannen weer voor de volgende klanten.

Als een energie-eter.

Geef een reactie