Niet zo leuk.

Vrouw Dolores oproepen om de geneesmiddelen van de periode recept, wij leveren.

Dolores: “je Hebt een heleboel nieuwe mensen aan het werk met je?”

Pharmama: “niet Echt … waarom vraag je dat?”

Vrouw Dolores, “Weet je, vroeger was je zo’ n mooie apotheek, maar de laatste tijd … niet meer.”

Pharmama: “Oh, het spijt me dat te horen. Wat is er aan de hand?”

Dolores: “Nou, heb je al die nieuwe mensen en niet behandelen me gewoon hetzelfde …”

Al deze nieuwe mensen???

Pharmama: “Hmmm. Vrouw Dolores, kent u mij?”

Dolores: “wat is uw naam ook weer?”

Pharmama: “Pharmama”.

Dolores: “Nee. U weet het niet van mij.”

Pharmama: “ik heb gewerkt voor meer dan 10 jaar hier, vrouw Dolores. Ik heb het al ontelbare keren op de telefoon of geëxploiteerd.”

Vrouw Dolores. “Ik ken u niet.”

Pharmama: “kan goed zijn. Maar, u kunt me geloven echter dat ik werk hier al voor een lange tijd. En onlangs hadden we een niet zo grote exchange. Een nieuwe leerling, een twee-Time inzet te wijten aan een vakantie, maar anders …”

Dolores: “Hoe Dan Ook. Je bent niet langer alleen maar mooi.”

Pharmama, op: “luister, het spijt me …”

Ja, ik weet al waar de klacht vandaan komt.

We zijn geworden in de laatste paar maanden, steeds voorzichtig zijn, als we helaas had om op te merken hoe je mentale vaardigheden, met name het geheugen, de snelle gewichtsverlies. En, daarom, hun gebruik van medicatie, en meer en meer …foutgevoelig. Ja – vrouw Dolores was de Dafalgan met het verhaal hier met Dafalgan en de Co -op. Begrijpelijk, we zijn geworden er is veel voorzichtiger in termen van beloning en vooral in het begin van de opnamen. Na het laatste debacle, mijn uitdrukkelijke verklaring over u was het: Geen Vooruitgang, geen heffing zonder voorafgaande Ok van de arts. Nog meer let op de afstand van de covers.

En dit is niet voor u, natuurlijk, helemaal zo gemakkelijk als voorheen, waar zijn we meestal na het verstrijken van de duur van het recept is nog steeds een pak, en dan een nieuw recept van de arts zelf hebben bezorgd.

In hun ogen is afgenomen, is onze service. Daarnaast kunt u waarschijnlijk merkt dat ze aan het doen is dingen te vergeten of verkeerd is, maar willen niet te zien. Dus zij zijn de schuld.

In het geval we.

Nog steeds, ik zal kijken in de toekomst, als ik/wij hebben gemaakt is het dan zo ver.

Voor zover het in onze mogelijkheden, is de naam van de.

Zodat je niet jezelf pijn doet.

Geef een reactie