Laptop Test: Grootte Vergelijking

De grootte van de Amilo in vergelijking met de Asus Eee, TFT schermen, Ipod touch en de HTC Hero.

Die zei, op de grootte is het?

Zodat ik niet en daarom heb ik een grootte vergelijking van de verschillende technische hulpmiddelen om de Amilo.

Zoals u kunt zien, een deel van de Amilo meer kans om te worden in het bereik van de TFT-schermen van het formaat. Mijn Eee ziet er klein in vergelijking met het enorme Scherm en mijn Ipod touch of mijn HTC Hero, het is gemakkelijk om ruimte te vinden op de polssteun van de laptop.

Gemerkt in de praktijk te testen is voor mij dat je moet verbinden met het juiste Werk op de Amilo per se een extra muis, omdat dankzij het grote Display, moet u meerdere benaderingen op het Touchpad van de Amilo om de muisaanwijzer te verplaatsen van de ene hoek van het scherm naar de andere.

Je zou kunnen beginnen met een grote Laptop? Wil je winnen?

Geef een reactie