Mijn Apple-Moment

Langzaam maar zeker, meer en meer Apple zijn geslopen in onze huishoudelijke producten. Het begon allemaal met de aankoop van een iPod Touch, 2. Generatie, het Hoogtepunt van de luidspreker en de zijkant de volume-toetsen werden. Dit was in het najaar van 2008, dus 7 jaar geleden. Het getal na de iPhone 4 kwam. Te slagen voor het examen voor een verpleegkundige, werd vervolgens geïntegreerd in een iMac 27 inch in de eigen Apple-collectie. Na vijf jaar, de iMac is nog steeds prachtig zijn diensten.

De iPad 2 heb ik gebruikt om de stand in Berlijn-Steglitz in de rij voor de Reseller Winkel Comspot om het te houden op de eerste dag in de handen.

Momenteel zijn we actief gebruik blijft de iMac vanaf het jaar 2010, een iPad Air 2, een AppleTV, een MacBook Pro Retina en een iPhone 6 en een iPhone 5.

Apple Moment met de iCloud photo library

Mijn persoonlijke Apple het Moment dat ik elke dag de ervaring bij het gebruik van de App foto ‘ s op de verschillende apparaten. Dankzij iCloud staan al de foto ’s die genomen zijn op alle apparaten en de iCloud-foto’ s delen, delen we onze beste momenten met onze Familie en vrienden heel snel en gemakkelijk.

Ik doe ook een hoop foto ’s met mijn DSLR (Nikon D5300) en de foto’ s die ik importeer rechtstreeks met de SD-to-Verlichting Adapter op de iPad. Van de iPad, loopt u direct in de iCloud photo library, en zijn daarom vrij snel op de iPhone en iMac beschikbaar. Zowel de iMac en in de iCloud bibliotheek de foto ‘ s zijn in originele grootte. Van de bibliotheek op de iMac, ik maak regelmatig back-Ups, dus geen foto ‘ s verloren zijn gegaan.

Mijn foto-bibliotheek bevat meer dan 28.000 foto ’s en alle foto’ s die ik kan openen van al uw apparaten gemakkelijk. Het werkt gewoon mijn Apple het Moment.

Wie eigenaar is van geen Apple-apparaten of haar eigen “Apple-vloot” wilt uitbreiden, kunt u een kijkje nemen op eBay in de Apple-wereld, is er de hele waaier van Apple, met een deel, van erg goede aanbiedingen.

Die heeft zelfs al de Apple-toestellen kan begrijpen mijn enthousiasme waarschijnlijk, en heeft al ervaren zijn eigen persoonlijke Apple het Moment.

Geef een reactie