Testen van de Philips Airfryer HD 9220

Test hete lucht friteuse Airfryer 9220 Philips.

In het kader van een test actie van “the Insider” mag ik test momenteel de Airfryer HD9220 Philips.

De Airfryer is een hete lucht friteuse, waarvoor geen of zeer weinig vet.

Twee dagen geleden, het grote pakket kwam. Want ik was toch over te koken, ik pakte de Airfryer direct, de lader en het scherm kort gespoeld, en de Airfryer is klaar voor gebruik.

Ook inbegrepen is een kookboek met 30 recepten (elk recept in drie talen, het maken van het recept boek is een beetje verwarrend), die een goed Overzicht geeft van de dingen die je kunt koken in de Airfryer is naast de instructies.

Ik voor tijm-geroosterde aardappelen besloten. 700 gram gepelde ik de aardappelen en snel. 6mm dikke plakken. Volgens het recept, de aardappelen worden geplaatst, vervolgens ongeveer 30 min in het water. In de tussentijd, heb ik gemengd in een andere kom, ongeveer 1 1/2 eetlepels olijfolie met tijm, zout, peper en een beetje knoflook.

Want ik was zo ongeduldig, en zag ik na 20 minuten de aardappelen droog, met de Marinade, gemarineerd, en in de Airfryer de mand. Voorgesteld tijd is ongeveer 22 min en dus zet ik de Timer op 12 min, dus ik herinnerde me na de helft van de tijd dat ik durchrüttle de aardappelen keer in om een gelijkmatig resultaat. Na 22 minuten heb ik uitgebreid de tijd weer voor 6 Miniten. Ik moet nu het experiment nog verder naar rechts koken keer uit te vinden.

De gebakken aardappelen die ik heb gemaakt van Maïs en salade en dit is het resultaat:

 

Conclusie: De aardappelen worden meestal mooi en krokant volgende keer zal ik Knip het een beetje fijn, omdat een dikte van ongeveer 4 mm was de meest optimale. Anders heb je smaakte ons erg goed.

Op het apparaat: Het apparaat is vrij groot en neemt veel ruimte in op het bureau. De keuken is de ruimte beperkt is, moet u overwegen vooraf de vraag of u zou willen kopen zoals een groot apparaat. Hoewel de Airfryer is aangekondigd, zodat het leidt tot minder geurtjes, ik heb hem toch, onder de motorkap, is absoluut reukloos. Het is echter beduidend minder dan in het geval van een reguliere vet-friteuse. Van het geluidsniveau van de Airfryer is het verplaatsen in de regio ‘ s van een oven, stel de convectie. Dus, een bekend geluid in de keuken. Voor het schoonmaken, leg ik de lade zo goed als het eten in de oven roosters in de vaatwasser, waar ze perfect schoon. Echter, ze nemen een bepaalde hoeveelheid ruimte in de onderste vaatwasser lade.

Ik zal het testen van het meer en zien wat ik kan roepen naar hem toe en hoe het is te doen in het dagelijks leven.

Geef een reactie