Voor een niet zo heldere lichten: Benzine

mannelijke klant in de apotheek: “ik moet gezuiverd Benzine, een halve Liter.”

Ik zal kijken of wij hebben het. Ja. Ik ga met de grote fles aan de voorkant.

“Ja, dat heb ik. Ik moet om het te vullen.”

“Voordat je dat doet: hoe moet ik dit?”

Ik ruimde de fles.

Dat zou mijn volgende vraag – ‘wat heb je nodig?’

Aardolie Wordt Gebruikt Als Reinigingsmiddel. Voor Olie en petroleum lampen, en eventueel voor een fire-eater. Het spul is giftig en mag niet worden medicinaal gebruikt.

Pharmama: “helemaal niet. Dit is niet bedoeld om te nemen.”

Man: “Maar ik heb gelezen dat dit is goed!”

Pharmama: “ik kan niet geven u mondeling. Kijk wat er staat:”

H304: Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de Luchtwegen terechtkomt …

P301/ 310: in geval van inslikken onmiddellijk een antigifcentrum of een arts belt een Vergif!

Man: “Maar het werd me aanbevolen. Ik neem het toch maar te vragen, als je het weet.”

Pharmama: “het spijt me, maar … onder deze omstandigheden kan ik niet geven.”

En opnieuw leverde de fles onder Protest van de klant.

Sommige mensen moet je echt beschermen.

Toen kreeg ik op het Internet keek, waar het vandaan komt en wat er geschreven wordt. Ik vind het echt eng, wat wilt doen voor de mensen daar. Ik bedoel, het klinkt zo fantastisch:

Het gezuiverde petroleum is goed voor alles. Het stond decennia ook in de duitse drug boek DAB. Toen was weggevaagd door de niet-lidstaat van de duitse politici … met de hulp van de duitse apothekers Commissie als een remedie. Waarom? Zogenaamd omdat hij geen bewezen effect!? Ieder mens is nog niet helemaal duidelijk, dat de kracht van de Goddelijke adem is wetenschappelijk niet bewijsbaar zijn. In plaats van te vertrouwen met het vertrouwen op de kracht van God, schieten de bevolking met cortisone en straling …

Het kan worden toegepast op alle ziekten en kwalen: van Astma tot teen jeuk, enz.. Zelfs in het geval van kanker lijkt te hebben een hoop van genezing. Petroleum oil is een onderdeel. Olie is samengeperste plantenresten. Plant materiaal heeft om licht te absorberen, anders, geen enkele Plant kan zijn. Het licht van de zon, op zijn beurt, is een gevolg van de Geestelijke zon van God. Dus Aardolie is een motorisch geheugen van God

Ja – urks. Klassieke Esotherik gecombineerd gelul met een beloofde helend effect op vrijwel alles, met een beetje conspiracy theorie en vage uitleg. Vaak wordt aanbevolen als een special, die is ook geurloos en heeft een specifieke kookpunt. Mensen: een ander woord voor Petroleum ruwe olie. Ook gedestilleerd en gezuiverd het aroma bevat tabellen koolwaterstoffen zoals benzeen, zijn kankerverwekkend.

In de DAB, vandaag, niets staat u in, in een oud ik de toepassing van externe (!) in het geval van chronische eczeem en schade door vorst gevonden. Het is niet verwonderlijk, dat is niet meer nodig, ook niet om een luizen behandeling: “Op het gebruik van Aardolie te worden gebruikt, omdat er meer ernstige bijwerkingen (branden, irritatie) kan optreden, met name bij kinderen.”

De DAB is geen Bijbel … heb je te houden aan de huidige Versie, omdat … Kennis is voortdurend aan het veranderen en dit wordt weerspiegeld in het feit dat er iets is opgenomen in de Farmacopee en de oude eruit vliegt. Je ziet vandaag de dag, ook in het geval van afgewerkte drugs – Nieuwe komt, en velen zullen niet komen tot de tijd dat het zo gezond voor je is, of bijwerkingen die u niet eerder zag.

Benzine te slikken – en waarschijnlijk op een regelmatige basis, is ongezond. Alstublieft, geloof me.

Maar op een of andere manier, de verzoeken om verouderde toepassingen stapelen zich op met ons. Borax de andere dag wilde weer iemand.

Geef een reactie