Zorg verhalen uit het dagelijks leven – Pflegenot2014

Op de pagina herrpfleger.de op Facebook heb ik gekoppeld een aantal keer de artikelen van de Blog Pflegenot2014 en nu wil ik het weer hier op deze geweldige Blog.

De Blog verzamelt verhalen van mensen die werken in de gezondheidszorg. Als verpleegkundige of als verpleegkundige in de kliniek, in het oude huis, in de extramurale diensten. Bijdragen kunnen worden ingediend anoniem en zullen vervolgens worden gepubliceerd.

Pas onlangs, enkele bijdragen aan het thema “de Zorgen en Angsten komen in de nacht service”.

De auteur kan zich te ontdoen van uw gedachten en uw Zorgen uit de ziel te schrijven. Aan de andere collega ‘ s kunnen zien dat je met je Zorgen, Angsten en problemen alleen. Daarnaast staan kan een inzicht te krijgen in de gezondheidszorg, en zien onder welke voorwaarden het onderhoud biedt dag-tot-dag werk.

Vooral goed is, is het artikel “ik hoorde je net als ik het dan zo ver.”omdat hij vat in zijn verklaring precies wat veel van verpleegkundigen in tijden van intensivering van het Werk aan zich meer en meer:

“Ik heb gehoord dat je” is een zin die ik heb gekregen in de gewoonte van een tijd geleden, omdat hij eerlijk is. “Ik bedoel,” ik heb gezien, ik heb in gedachten dat je wilt iets van mij, ik ben bereid om hen te helpen.” “Ik hoorde u” betekent: ik kan niet komen nu. Ik weet niet wanneer ik kan komen.

De Blog is een absolute aanbeveling voor iedereen. Voor het werk zelfs van de zorg, maar ook voor degenen die zelden inzicht hebben in de gezondheidszorg.

  • Website: Pflegenot2014
  • op Facebook: Pflegenot
  • Twitter: Pflegenot

Geef een reactie