Ervaring met de air washer door het Venta

Een paar weken geleden heb ik al aangegeven in mijn post dat ik wilde om te rapporteren over mijn ervaringen met de air washer door het Venta.

Sindsdien is de air scrubber kwam over het begin van juni, liep hij bijna continu op niveau 1. In dit stadium, hoor je de ventilator in de Binnenruimte van het apparaat in het dagelijks leven zo goed als niet, en alleen de blauwe LED op de bovenzijde van het apparaat geeft aan dat de air scrubber wordt uitgevoerd.

blauwe LED indicator op de top van de air scrubber

Niet in werking, het was pas toen hij niets meer had water en onafhankelijk van de werking is ingesteld. Het is er niet genoeg water beschikbaar is met een rode LED geïdentificeerd, die storend genoeg om opgemerkt te worden door voorbij en u kan onmiddellijk vul het water weer in. De 7-Liter container leeg is verdampt door de air scrubber is in de huidige weersomstandigheden na ongeveer 2-3 dagen.

Geweldige stof, kalk, en een paar kleine insecten, die is verzameld binnen de 14 dagen in het water van de air scrubber:.

Sediment in het water tank …ook een paar insecten zijn in het proces van uitvoering van de air washer is zichtbaar

Sinds de huidige temperaturen en de luchtvochtigheid was in de laatste dagen en weken, maar vrij hoog, ik kan het verslag over de uitvoering van de air scrubber tot nu toe, alleen zeer subjectief. Echter, ik heb de indruk dat de lucht in onze woon-en eetkamer met open keuken, waarin de air scrubber zijn werk doet, is schoon en aangenaam. Bijzonder opvallend is dat één van onze planten, een Grapefruit, een aanzienlijke groei had boost, omdat de lucht scrubber is in werking.

De innerlijke fan van de onderkant van de air washer LW 25

Ik ben benieuwd naar de winter en de verwarming periode, waarin de lucht in de kamers is aanzienlijk droog en is trending net mijn huid eczeem meer. Ik hoop dat de air washer verdampt de lucht nette en reinigt en ik krijg ook geen problemen met de huid.

In de online winkel van Venta er zijn ook speciale geuren voor de air washer, waarbij de lucht in de kamer met etherische Oliën van smaak. Deze geur oliën, wil ik proberen dit in de toekomst.

Conclusie: aangenaam verrast ben ik niet op de rust en het alledaagse lawaai van de lucht-wasser, zoals je kunt horen hem op de fase 1. Met zijn ingetogen en tijdloze Vormgeving past goed in de huiselijke omgeving, en kunnen in elke kamer of kantoor discrete dienstverlening. De bediening is zeer eenvoudig en ook de vulling en reiniging is snel en moeiteloos. Persoonlijk heb ik de indruk dat de kamer klimaat is verbeterd in mijn test maand, en hopen dat de air scrubber in de koude en droge winter maanden zijn voor een aangenaam binnenklimaat, en krijg ik geen problemen met mijn eczeem.

Blog-Marketing, advertentie door hallimash

Geef een reactie