Laptop test vragen en antwoorden [deel]

Zo, gisteren, op de Laptop aangekomen, en vandaag ga ik naar het antwoord op de eerste vraag, de vallen zijn tot nu:

Ziet er schattig uit, maar is het Ontwerp van de onderdelen van de behuizing van het permanente of afneembare hoezen. Omdat het voor een man om naar te kijken “girly”.

Ik zou geïnteresseerd zijn in de Benchmarks en de levensduur van de batterij, en ook hoe het eruit ziet op de omvang van de mobiliteit. Er is een grote notebook tassen ?

  • Het Ontwerp van de case is niets om te delen permantent – om af te Trekken. Het gedeelte voor het toetsenbord is in weerwil van het Ontwerp is volledig vlak en waterpas zijn. De ornamenten zijn, om zo te zeggen, onder de verf of wat ik moet beschrijven. Verdere verfraaiing is op de Laptop-deksel – grijs-op-zwart en daarom zeer subtiel. Ik denk niet dat het Ontwerp ziet er “girly” vanuit het oogpunt van een man – maar dat is een kwestie van smaak.
  • De Benchmark-tests en Tests om de levensduur van de batterij zal ik uitvoeren in de komende tijd – ik tijd nodig hebben.

Wow, wat een Monster

Mij zou interesseren, was er een tas of iets voor deze Indeling?

  • Het is echt een Monster! De grootte van de weergave met haar 18.4 inch in het Breedbeeld Formaat kan concurreren met een Desktop computer. Een tas is het geen Laptop en grote zakken…? Snel Ja, kijk… er zijn vakken in het Formaat! Maar ik zou het alleen gebruiken als ik, echt – de Laptop is niet echt voor het actieve gebruik van mobiele telefoons gedachte – te groot en te zwaar! 3.3 kg op de Arm is niet zo lang zonder je Arm moe.

Wens u veel plezier tijdens het Testen, als je toch bezig bent, kan u mij een CAD applicatie te testen, ik heb een nieuwe CAD-machine, en iets draagbaar, goed zou zijn, want ik kon het werk op de weg.

  • Met behulp van CAD Software, ik weet het niet, helaas. Is er een Freeware/Open Source-programma dat ik zou kunnen nemen om te Testen?

U moet deze onzin genoemd Windoze op de plaat voor de Test? Daar had ik al geen verlangen meer.

  • Dus Windows 7 is het begin van het – eigenlijk maakt een zeer solide indruk – geen blauw scherm tot nu toe (wat producten is eigenlijk Microsoft-een zeer mooie prestaties). Maar ik ga het installeren van de dag de tijd als een Dual-Boot van Ubuntu voor het testen van de Linux compatibiliteit.

Menno, ik wil :-/

Maar om ons meer in de lange neus, Je kon Ja keer vertellen hoe het ding is gemonteerd, welke Software etc.

  • dus, als de Software is vooraf geïnstalleerd met Windows 7 en andere Software…? Helaas, niet veel: een Microsoft Office-60-dagen trial versie, CyberLink PowerDVD 9, Webcam programma, en nog veel meer.

Geef een reactie