Dan heb ik het niet krijg?

De jonge man met basketbal hoed in de apotheek vereist Makatussin siroop.

Nu … want het moet in de buurt zijn, helaas missen, we zijn verhuisd naar het maken van de siroop, alleen op recept aan de jongere, (leeftijdsgrens 25 jaar) voor de Rest verwijzen we naar de (talrijke) Alternatieven zonder codeïne.

Hier ben ik een beetje terughoudend – leeftijd … tot aan de grens, waar we het weer. Hoe dan ook. Ik leg hem uit wat er aan de hand is en de Alternatieven.

Hij: “nee, ik wil de Makatussin siroop. Dan heb ik het niet krijgen dat hier?”

Pharmama: “Nee.”

Hij: “Goed, ik weet waar ik ben afkomstig van het kruid.”

S, zegt’remains nog voor een Moment, als ik er nu aan terug denk, misschien anders, en, zoals ik aan het doen ben geen dergelijke instellingen.

Goed voor mij is het duidelijk dat dit de juiste beslissing voor hem. Dit is oncomfortabel, maar ik denk dat als we het hebben (en we zijn verre van de enige apotheek in de omgeving die de hand), die codeïne bevatten stropen van ons op een bepaald punt, alle van het recept … en dat zou dom zijn voor patiënten die het echt nodig hebben.

Het is interessant om op te merken dat de jongens hier hebben gemerkt van de Makatussin blijkbaar – nu proberen ze hetzelfde ding gewoon met de Benylin. En het is altijd hetzelfde verhaal dat we te horen: “ik had contact met de arts en hij, ik zal het XXX siroop.” – Vreemd dat u niet wilt, maar dat we de dokter bellen om te bevestigen dat de …

Geef een reactie