Laptop test uw Laptop met Ubuntu

Dus, ik draaide weer terug naar de Laptop, en een Ubuntu Live CD (9.04) is ingevoegd. De Live Sessie-interface is ook verschenen na een korte tijd, en alles zag er netjes – grafische kaart is gedetecteerd met de juiste resolutie. Wat heeft er gewerkt:

  • beide processors
  • F3-F4 voor het regelen van het volume
  • Netwerk kaart

Wat niet werkt:

  • Wi-Fi werkte niet – F1 Wi-Fi, kan niet activeren
  • Audio niet werkt

Zo ver als mijn eerste Tests – ik heb de Laptop nu, niet aan op een LAN aangesloten om te Testen als ik Wi-Fi en Audio via een eigen stuurprogramma ‘ s Uitvoeren, maar indien gewenst, zal ik de test dat ook.

Dus als de eerste Test met Linux draait, ik kan me goed voorstellen dat met een beetje Reuring en ambacht van plezier als een beetje van de tijd, Linux wel stabiel, en leuk om te krijgen op de Amilo.

Heb je andere vragen, indien nodig, om Ubuntu op Amilo of een totaal van de Laptop?

Geef een reactie